spectacol artificii facebook twittercanal simulari si filmulete cu artificii cluj
Alege alt judet

Gheata Carbonica Cluj

Cluj Napoca | Dej | Turda | Gherla | Huedin | Campia Turzi

gheata carbonica

     Gheata Carbonica cunoscuta si sub denumirea de fum greu in combinatie cu artificiile profesionale ( fara fum,scanteie rece si declansare wireless ) reprezinta modalitatea ideala de a imortaliza cel mai important moment al nunti dvs si unul din cele mai importante momente din viata dvs.
    Firma noastra realizeaza efectele de gheata carbonica cu aparate autorizate de capacitate mare manipulate de personal autorizat de la firma noastra si la cele mai inalte standarde de calitate.

    In judetul Cluj ne deplasam in toate locatile in limita locurilor disponibile,dealungul timpului efectuand diverse efecte ( artificii exterior,artificii interior,scrisuri pirotehnice,lampioane,confetii,efecte de scena,etc) precum si efecte de gheata carbonica in : Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Huedin, Campia Turzi,etc

    Scopul nostru este de a amplifica la maximum evenimentul dumeavoastră iar ceea ce ne recomandă este profesionalismul , autorizaţiile şi toate agrementele la zi.

     FOARTE IMPORTANT: In ultima perioada efectul de gheata carbonica este realizata de: copii,persoane neautorizate,maestri de ceremonii,dj,etc si de alte persoane necunoscatoare dornice de un castig in plus insa majoritatea nu dispun de aparatura performanta ( poze gheata carbonica ) iar servicile lasa de dorit prin urmatoarele aspecte:
- densitate a fumului foarte mica
- suprafata de acoperire mica
- durata efectului foarte scurta
- inestetica efectului dorit
, toate aceste probleme avand la baza amatorismul si lipsa de echipamente profesionale .

    Noi va recomandam sa apelati la firme care se ocupa exclusiv de realizarea efectelor si detin aparatura performanta deoarece momentul dansului a fost, ramane si va fi unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra si nu trebuie neglijat cu servicii de calitate indoielnica.
Idei de folosire si efecte

      Primul dans.

      Gheata Carbonica este utlilizata de cele mai multe ori in momentul dansului mirilor deoarece aceasta ofera o imagine superba si permite imortalizarea imaginiilor celui mai asteptat moment al nuntii dumneavoastra , gheata carbonica permite obtinerea un efect feeric cu ajutorul fumul efervescent creand impresia ca plutiti pe nori, fumul produs de gheata carbonica fiind mai greu decat aerul, va ramane la nivelul gleznelor. Gheata carbonica nu pateaza si este inodora.

      Bauturi

      O alta intrebuintarea a ghetii carbonice pentru evenimente este in bauturi sau cocktailuri, acesta oferind un efect foarte spectaculos bautrurilor si totodata un plus de eleganta si noutate. Gustul nu va fi schimbat iar oaspetii se vor simti ca facand parte dintr-o alta lume, efectul fumului durand 2-3 minute. Gheata carbonica este un produs alimentar care nu are efecte nocive asupra sanatatii ea fiind defapt compusa din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara si poate veni in contact cu alimentele, obtinandu-se efectul de fum greu, efervescenta si racire, si nu iti fa griji, nu este toxica Gustul nu va fi schimbat iar oaspetii se vor simti ca facand parte dintr-o alta lume. Efectul fumului care iese din pahare dureaza 3-4 minute

      Aceasta este folosita in diverse domenii cum ar fi: industria farmaceutica si spitale, laboratoare de cercetare, transporturi speciale, racirea alimentelor, etc

Informatii utile


    Dupa cum spuneam gheata carbonica este obtinuta din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara si i se mai spune gheata uscata deoarece se transforma din starea solida direct in starea gazoasa si nu lasa in urma umezeala sau alte reziduuri. Gheata carbonica are o temperatura de aproximativ -78,5 ° C si poate fi gasita sub forma de granule, placi sau chiar blocuri de diverse marimi in functie de domeniul in care se foloseste.


    Din punct de vedere al pastrari acesteia trebuie sa ii fie asigurate cele mai bune conditii de pastrare : depozitare la loc uscat, racoros si aerisit si nu se depoziteaza niciodata in frigider deoarece exista pericolul de decuplare a termostatului,stocarea acesteia facandu-se in cutii termoizolatoare speciale ce permit pastrarea acesteia pe o perioada limitata de timp de maxim 48 de ore de la producerea acesteia cu pelletizoare speciale .


    Manipularea ghetii carbonice se face cu manusi de protective deoarece aceasta in contact cu pielea poate duce la arsuri, si foarte important, gheata carbonica nu trebuie inghitita, ea pote fi folosita doar dizolvata in lichide.


     Pentru a cere o oferta de pret pentru evenimentul dorit va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0721.888.444

Valid XHTML 1.0 Transitional